ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συνεργασίας Edge Development Group και NCH Capital

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συνεργασίας Edge Development Group και NCH Capital

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συνεργασίας Edge Development Group και NCH Capital Inc. με επένδυση 90 € εκ. για ανάπτυξη παραθαλάσσιας περιοχής στα σύνορα της Πύλας.

 

H εταιρεία μας Edge Development Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την NCH Capital Inc.

Η εν λόγω συνεργασία έχει ως στόχο την υλοποίηση ανάπτυξης έργων στην παραθαλάσσια περιοχή στα κοινοτικά σύνορα της Πύλας και ειδικότερα η γειτνιάζουσα έκταση γης για την οποία συμφωνήθηκε η ανάπτυξή της, καταλαμβάνει χώρο 33 χιλιάδων τ.μ..

Όπως έχει αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, Ανδρεάς Βαριανός «Η Edge Development Group είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει μεταξύ άλλων, ποικίλους και καινοτόμους τύπους ανώτερης διαβίωσης και φιλοξενίας και η συνεργασία μας με την NCH Capital Inc. δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα έργο διαφορετικών προδιαγραφών αλλάζοντας το τουριστικό προϊόν και χάρτη της Λάρνακος. Αναμένουμε την συνεργασία των αρχών ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία αδειοδότησης και υλοποίησης του έργου.».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει πέραν των 500 θέσεων εργασίας, κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, και άλλες 300 κατά την λειτουργία του έργου, που προβλέπει μεικτή τουριστική και οικιστική ανάπτυξη που περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα και ξενοδοχειακό συγκρότημα 460 κλινών.

Η εμπειρία τόσο της Η NCH Capital Inc., ως ενός μεγάλός θεσμικός επενδυτής Αμερικανικών συμφερόντων, όσο και της Edge Development Group ως μία εταιρεία με εξειδίκευση στους τομείς των ακινήτων και τουρισμού θα συμβάλλουν στην άριστη ποιότητα εργασιών και ανάδειξη της περιοχής.

Η συμφωνία στηρίζεται στις βασικές αρχές φιλοξενίας και ανάπτυξης ακινήτων ενός αναβαθμισμένου τουριστικού προϊόντος λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται λόγο της πανδημίας αλλά και της αειφόρου ανάπτυξης του νησιού.

Στην ολότητα του το έργο, βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και αναμένονται οι απαραίτητες άδειες από τις αρμόζουσες αρχές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συνεργασίας Edge Development Group και NCH Capital Inc. με επένδυση 90 € εκ. για ανάπτυξη παραθαλάσσιας περιοχής στα σύνορα της Πύλας